Fysio-fitness

Wat is Fysio-fitness?
Fysio-fitness is een zeer succesvolle behandelingsmethode voor diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Een blijvende vermindering of verdwijning van klachten wordt veelal bereikt door een persoonlijk, goed onderbouwd, motiverend en langlopend bewegingsprogramma. Fysio-fitness maakt gebruik van een trainingsprogramma welke is afgestemd op de individuele belastbaarheid van de persoon. Het richt zich op het verhelpen van specifieke klachten of het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening.
Inhoud van een Fysio-fitness training
De training is medisch verantwoord en speelt in op het klachtenpatroon. Fysio-fitness heeft steeds tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long-conditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het verbeteren van zelfvertrouwen, humeur, stressbeheersing en self management, komen binnen bereik van iedereen. De training wordt begeleid door een kundige (sport-)fysiotherapeut. In de gevallen waarin een voedingsadvies noodzakelijk is, kan de hulp van een diëtiste worden ingeroepen.
Wie kunnen er aan Fysio-fitness deelnemen?
De lessen zijn voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren en/of onderhouden. Vanzelfsprekend zijn de trainingen zeker bedoeld voor mensen die klachten hebben die verband houden met het houdings- en bewegingsapparaat. Het is gebleken dat in het bijzonder deze patiënten een extra advies en begeleiding kunnen gebruiken om te komen tot reguliere sportbeoefening. Een medisch trainingsprogramma wordt specifiek op de individuele doelstelling van de deelnemer afgestemd. Het programma is ontwikkeld voor mensen met lichamelijke klachten die actief aan hun herstel willen werken.
Wat kost de Fysio-fitness?
Voor deelname kunt u een abonnement aanschaffen voor 10 trainingen. De kosten hiervoor bedragen € 10,= per training. Na afloop zit u nergens aan vast, er is geen opzegtermijn.
De inschrijfkosten voor het in kaart brengen van uw klachten bedragen € 10,=. Als u al in onze praktijk in behandeling bent, vervallen deze kosten uiteraard.
Overigens is het ook mogelijk om zonder begeleiding te sporten. Dit is voordeliger en kan een mogelijkheid zijn als u al bekend bent met uw programma en geen begeleiding (meer) nodig heeft..
Voor meer informatie kunt u telefonisch met ons contact opnemen (0570-677002).

Antvelink Sportfysiotherapie | Postbus 184  7400 AD Deventer | T: 0570-677002 | E: info@sport-fysio.nl