Oefentherapie Cesar?

Oefentherapie helpt wanneer u door een ongunstige houding of verkeerde manier van bewegen, lichamelijke klachten heeft ontwikkeld. Met oefentherapie wordt er onderzocht wat de belasting is op uw lichaam tijdens dagelijkse activiteiten, wat hiervan het effect is en hoe we uw klachten kunnen oplossen. 

 

Wat is het doel van oefentherapie?

Een oefentherapeut is erop gericht om u bewust te maken van uw manier van houding en uw manier van bewegen in samenhang met uw klachten. Er wordt gekeken naar welke spieren en gewrichten het zwaar te verduren krijgen tijdens dagelijkse activiteiten zoals zitten, lopen of andere bewegingen. Tijdens oefentherapie kijken we niet alleen naar de klacht die u ervaart maar naar uw hele lichaamshouding. Oefentherapie heeft als doel om u een gezondere houding en/of een optimaler bewegingsgedrag aan te leren om zo uw klacht te verhelpen. 

 

Wat kost het?

De behandeling oefentherapie wordt vergoed uit u aanvullende verzekering.  De behandeling wordt rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd en wordt net als fysiotherapie vergoed binnen uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat  vergoedt wordt is afhankelijk van het door u gekozen pakket. 

 

Oefentherapeut Cesar

Openingstijden

maandag08:00 – 18:30
dinsdag08:00 – 21:30
woensdag08:00 – 17:30
donderdag08:00 – 21:30
vrijdag08:00 – 17:30
zaterdag08:00 – 12:00