Opleidingen
Algemeen fysiotherapeut, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 2016-2020
BIG: 79928356904

Lidmaatschap
Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL)

Persoonlijk
Van jongs af aan wist ik dat ik iets richting de zorg met mensen of dieren wilde gaan doen. Zo rond mijn 14e kwam ik voor mijn knieklachten, voor het eerst in contact met een fysiotherapeut. Vanaf dat moment heeft fysiotherapie mij altijd geïnteresseerd en ben ik in 2016 begonnen met de opleiding. In augustus 2020 heb ik mijn stage en daarmee mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond bij Antvelink Sportfysiotherapie. Sinds september 2020 ben ik hier ook werkzaam.
Mijn interesses voor specialisaties liggen momenteel nog vrij breed. Aan de ene kant vind ik chronische aandoeningen erg interessant, maar ik merk ook steeds meer dat ik de sportfysiotherapie leuk begin te vinden. De komende jaren wil ik me erop richten om te ontdekken welke kant ik uiteindelijk op wil.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan. Ik zoek graag de natuur op of de gezelligheid met vrienden. Ook heb ik momenteel een kleine thuisgym waar ik lekker kan sporten en mijn energie kwijt kan. En zodra het weer het toelaat ben ik altijd in voor een tochtje op de motor.

 

E-mail

Specialisatie