Opleidingen
Algemeen fysiotherapeut, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 2016-2020
BIG: 79928356904

Lidmaatschap
Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL)

Persoonlijk
Van jongs af aan wist ik dat ik iets richting de zorg met mensen of dieren wilde gaan doen. Zo rond mijn 14e kwam ik voor mijn knieklachten voor het eerst in contact met een fysiotherapeut. Vanaf dat moment heeft fysiotherapie mij altijd geïnteresseerd en ben ik in 2016 begonnen met de opleiding. In augustus 2020 heb ik mijn stage en daarmee mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond bij Antvelink Sportfysiotherapie. Sinds september 2020 ben ik hier ook werkzaam.
Mijn interesse voor specialisaties gaat naar de chronische aandoeningen. Zo heb ik al een cursus gevolgd waardoor ik mensen met etalagebenen mag behandelen. Ook ga ik vanaf april 2022 starten met het begeleiden van GLI-groepen. De komende jaren wil ik mij nog verder nog blijven specialiseren in andere chronische aandoeningen, zoals hart- en hypermobiliteitsklachten.
In mijn vrije tijd sport ik graag en zoek ik de gezelligheid met vrienden op. Momenteel heb ik een kleine thuisgym en zwem ik meermalen in de week om fit te blijven. Ook ga ik graag de natuur in voor een wandeling. En zodra het weer het toelaat ben ik altijd in voor een ritje op de motor.

 

E-mail

Specialisatie