Opleidingen
Algemeen fysiotherapeut, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, 2013- 2017
Master Sportfysiotherapie, Hogeschool Utrecht, 2019 – 2023

BIG-registratienummer:09922916104

Lidmaatschap
Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL)

Persoonlijk:

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Mijn eindstage heb ik destijds gelopen bij Antvelink Sportfysiotherapie en sinds mei 2018 ben ik hier werkzaam. Al snel merkte ik dat mijn hart binnen de sportfysiotherapie ligt. Daarom ben ik in september 2019 begonnen met de Master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht, welke ik in februari 2023 succesvol heb afgerond. Het enthousiasme en interesse voor de sport heb ik altijd gehad en het sporten is iets wat ik zelf ook graag doe. Naast een fanatiek verleden binnen de atletiek, doe ik sinds een paar jaar aan crossfit. Ook ga ik in mijn vrije tijd graag een rondje hardlopen of op wintersport.
Het werken met sporters, en de sportwereld zelf, vind ik het leukste wat er is. De gedrevenheid en dosis motivatie van deze doelgroep maken mij altijd enthousiast om het beste uit de sporter, de revalidatie én uit mijzelf te halen. De meeste affiniteit heb ik met jeugdige sporters (denk hierbij vooral aan groei-gerelateerde klachten), orthopedische klachten aan de onderste extremiteit (revalidaties na enkel-knie-heup operaties) en hardloopblessures.
Op dit moment werk ik vier ochtenden (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) op de praktijk aan de Vetkampstraat. Op de middagen ben ik werkzaam bij de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles

E-mail

Specialisatie