Opleidingen
Algemeen fysiotherapeut, Saxion, 2008-2012
Cursus Medical Taping Concept, Fysiotape, 2012
Cursus Dry Needling, Domburg, 2015
MSc. Sportfysiotherapeut, Saxion, 2016-2019
MSc. Manueel fysiotherapeut, Saxion, 2019-2020

BIG-registratienummer:19915896904

Lidmaatschap
Kwaliteitsregister Fysiotherapie Nederland (KRF NL)

Persoonlijk

Toen ik een keus moest maken voor een vervolgopleiding was het voor mij al snel duidelijk: ik wilde graag iets met sporters doen of iets “in de sport”. De keus viel voor mij op fysiotherapie. Deze opleiding heb ik aan Saxion Hogeschool Enschede gevolgd en een paar jaar later ben ik gestart met de master Musculoskeletaal. Deze master bestaat uit twee delen binnen de fysiotherapie, sport en manueel. Het is voor mij een bewuste keus geweest om te starten met de sportfysiotherapie. Werken met sporters en het begeleiden van mensen die in een revalidatie-proces zitten is iets wat dit vak zo boeiend maakt. Doel is altijd om de mensen weer zijn/haar favoriete sport te kunnen laten beoefenen.
De manuele therapie is hier een mooie aanvulling op, het lichaam bekijken vanuit de hele keten.

Naast het werken als fysiotherapeut, ben ik sinds 2016 werkzaam bij het Nederlands Handbal Verbond, waarbij ik verschillende Nederlandse Beachhandball teams begeleid tijdens trainingen en op de Europese- en Wereldkampioenschappen.
Zelf beoefen ik ook de handbalsport en kan ik m’n energie daarnaast volledig kwijt in crossfit en mountainbiken en in de winter ga ik graag de sneeuw in om te snowboarden.

 

E-mail

Specialisatie