Opleidingen
MEAO(toerisme)
Middle Management
Diverse coaching trainingen
Post HBO voedingsdeskundige(2015)
BGN-gewichtsconsulent (2015)
Powerwalkingtrainster (2021)

Lidmaatschap
BGN-lid (lidnummer 4978)
AGB code:90109666

Persoonlijk
In verband met de groei en de ambities van Antvelink Sport fysiotherapie ben ik sinds 1 januari 2018 de praktijk komen versterken als Office Manager. Samen met Sandra trachten wij uw bezoek aan onze praktijk en de sportlocaties, zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de receptie taken, streven we ernaar om de kwaliteit steeds verder te verbeteren en daarom ga ik mij ook bezig houden met het kwaliteitsmanagement. Tevens zal de Marketing en communicatie en het facility management van de praktijk tot mijn taken pakket horen.

Uit eigen interesse voor voeding en beweging heb ik de opleiding voedingsdeskundige en gewichtsconsulent met succes afgerond en houd ik naast mijn officemanagement taken ook praktijk bij Antvelink met Beleef Vitaal, Balans in voeding & leefstijl. www.beleefvitaal.nl

In mijn vrije tijd, ben ik graag sportief bezig. Zowel in de sportschool als lekker buiten hardlopen of wandelen. Bovendien zal, door deze baan, de fiets weer veelvuldig gebruikt worden. Als geboren en getogen ‘Deventerse’ is het namelijk de eerste keer dat ik op het fietsje naar mijn werk kan. Heerlijk gevoel is dat.
Tot ziens in de praktijk!
Marjo

 

E-mail

Specialisatie